返回列表 回復 發帖
TVB的美女都跑光了 就剩一个能看看的了!
虽然又系纪律部队题材,但换懲教暑,都算有新意
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
I t reminds me of the old timer by Chow Yun Fat et al.
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!6 o: {8 T1 E9 c5 I7 @( h- U2 \
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
7 v  w, y. X9 |1 ^+ U* |- v仲有心穎BB阿大佬
3# 大文細佬
. F, f& A: B; Q5 i8 t多D咪仲好。。
果個啊伯真係識抽水
cctvb要拍攝暴動場面? 去旺角啦6 k, b. t% M1 R7 N9 A- p
moneycat 發表於 2014-10-5 07:30 PM
, Z# t; L1 i- Y1 s- n. b6 D6 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係直程剪啲新聞片段入去都得。
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
4 ]- n6 {$ s4 Y+ K0 X4 h# P大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
5.39.217.77:8898/ g6 R/ E3 Q  b3 x  u5 l0 _* p7 V
係呀,好大棚人架....1 ~% w% V( ?- J! s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
& o' ]- b7 @5 ^仲有心穎BB阿大佬公仔箱論壇( V! A6 k: M: s6 ]% h  `
mnb1123 發表於 2014-10-7 11:35 AM
6 R! g8 R9 ?  l7 T; o5 ~! g' i公仔箱論壇% e0 Q7 G, O8 S) Z$ ^0 _% l
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!公仔箱論壇8 M% c' `4 D- w+ h
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 Q, e0 t+ P7 _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D( o7 X3 |+ U9 X% t
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
果個啊伯真係識抽水
' Z' r0 O7 W/ M+ S( I2 e公仔箱論壇Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
5.39.217.77:8898, \( D' D( P/ Z6 s& ?; K
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
thank you

評分次數

• timmaxsing

點解又係有不死既子珊架
演員故事同樣不吸引, 跟大藥坊一樣一集都不會