返回列表 回復 發帖
32歲新人
% D9 ~+ y$ J- f2 w8 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-15 12:20 PM
公仔箱論壇  J1 `! ?( l7 _) G8 f7 J8 `

& o& I/ [$ g0 y! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
《使徒行者》歡喜哥講嘢-+ q: m: Q% E! x. m% ]6 y
5.39.217.77:8898) L. K! w1 ^" N9 e# u+ g* x. @$ ~
代代都有KKTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 S8 ~0 y7 O/ G  B
70年代都未有《430穿梭機》嘅年代,KK已經演出無記第一代青春劇《無花果》,之後每個年代都有佢嘅演出,數都數唔晒,重拍《天龍八部》演慕容復更係其「中年」時期代表作,過多兩年都60大壽咯,花甲之齡依然演戲之心不老,近作《潛行狙擊》莫一烈、《舌劍上的公堂》荒唐鏡、《寒山潛龍》趙四皇爺、《載得有情人》沈博文,齣齣唔理戲多戲少卻洽如其份,絕不刻意搶戲,永遠都默默地拱托一衆主角配角,但又往往掩蓋不了出色的演譯。KK在觀衆腦海留下好多好角色,可惜有啲好快就煙消雲散,不過唔關佢演技事,咁耐以嚟同獎項無緣只可嘆句時也命也,幸好樂天而知命嘅KK好似一向唔在乎,我哋只可向佢講聲「敬佩」。
tvb now,tvbnow,bttvb/ o) T: j: r# \/ a, ?8 g8 i  `' t$ O$ @
leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:11 PM
9 g$ H# j( q1 x" B# n, @5.39.217.77:8898
/ I% g! ~# u4 J" _9 l% F同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有異議,無論角色如何也落力演出,其樂天知命的性格亦令人敬佩,觀全文寫出對張國強kk的評語幾乎也是我想打出來的字,寫得真好。
4 T$ }" f6 z  r/ p  d% i5 r' a5.39.217.77:8898; v! B* a  M: u) h
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
5 }# t) m; M! z& X
) J; _2 V" c' I/ m. t+ r  Q1 ?1 P32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
' z  n! Q3 `# I' e; P& z+ [leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
5.39.217.77:8898! R0 l4 u' Y( Y8 y
: A. p) k, Z5 |: }
佢真係唔似32歲呀
: M( r- ]& F. w$ A$ P. A5.39.217.77:889829396435.39.217.77:8898% ~2 ?# u, c& w! E
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。' t: h: e; T+ i! O$ q
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
. z8 s# M8 m! m  J: n2 Mtvb now,tvbnow,bttvb她的樣子和其他西人一樣容易老...  皮膚和體形好好多.
& W9 d* Y* a% y, f3 Y2 Utvb now,tvbnow,bttvb
, @0 r7 W  d3 l& s% E1 E- q同意之極,介紹KK張國強呢段寫得相當好,熱愛踼足球的張國強經常運動,保持健康體態至今,過兩年60大壽,近花甲之齡在其身上完全不留痕跡,沒有甚麼獎項不打緊,在觀眾的心目中已是個極之優秀的演員,相信沒有人有 ...5.39.217.77:88980 O( [- E7 k$ o7 W) C
金田Sam 發表於 2014-9-17 04:21 PM
公仔箱論壇/ m5 D- g: e4 V8 \5 d1 g" ]0 F( E
多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。5.39.217.77:88988 k0 c/ N$ M& H
公仔箱論壇. b( Z' b3 L0 [* S3 ]) _9 C
6 w5 G2 A1 y* f3 b' C/ f# M2 @4 x1 @
7 ^3 d( l) E! i. p9 n
佢真係唔似32歲呀
3 u* ~& {/ F  K8 z; K大文細佬 發表於 2014-9-18 03:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 Q  I1 N  H1 _  O* [
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
; x3 J5 L- e8 g# p& a! b
人靠外表,跟衣装,明星穿普通衫, 都会看到非常名贵~~
/ T$ A- R$ i# l4 o' U5 b" h# B' B: T多謝金田Sam認同KK對TVB嘅貢獻,無記啲劇冇咗呢班優質綠葉唔好睇架。
* n2 m: v- A5 k  ~公仔箱論壇 tvb now,tvbnow,bttvb% N+ v4 V. S7 f% b# ^9 H! Y1 b( Z; t( g

, A. z4 k" i. F& t/ C( vleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:53 PM
公仔箱論壇9 y) @' v  z+ E  p# r
5.39.217.77:88986 k+ M: v4 E7 e, z
5.39.217.77:8898# w% R. V- U3 s: F/ b6 P
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩,這次這麼難看的造型也肯做,而且戲中的角色更被愚弄至最後迅速地無厘頭被射殺,也不介意,真的是笨蛋嗎?
& f5 h6 T* h# Y. v9 N: d* E
5.39.217.77:8898) B4 g$ f/ e  ?7 L6 l# S* {) T
5.39.217.77:8898/ R5 S6 p4 r; `1 R5 n  O/ d
這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...5.39.217.77:8898: Y4 Q6 ~8 D5 l7 T4 L. e. }
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
3 q6 \4 x) }% v! j% ?9 M  `1 _9 b
為生活, 為$$... 別無選擇
. ]( g" P( M7 @6 e5.39.217.77:8898TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e% r6 B$ ~0 W2 t

* P4 E3 D, T5 Y& v9 \) y5 @: \ 這張相很搞笑啊,KK張國強現實中的真人經常保持笑容,心情開朗健談,充滿正能量,真難明白為何經常要做奸角? 當年甚麼430穿梭機時也逗得小孩子們很開心,年紀或者漸長了但心境不老,是一個難得的好長輩 ...1 i& U, V& l; L/ d- |0 t/ H
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. O, r" x# e, ~1 F- h3 z
係囉,KK佢份人咁正能量,係一個健康藝人嘅icon,我諗無記如果番拍《430穿梭機》,佢都依然非常樂意「復岀」。& \0 _. y8 A" G5 c- H7 C0 c4 \
, B( y& M+ H5 I1 W7 b5 s; W. ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。為生活, 為$$... 別無選擇
9 X/ A: Y" X% D  j# s" f7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-19 04:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) y# t% Y1 D1 g
哈哈,或者KK係為「理想」呢?
/ |& e/ \- u" G( g6 ytvb now,tvbnow,bttvb但無論如何,KK每次嘅演出我都會用心用眼去欣賞,唔同某啲演員,有時我只係「聽」咗就算.......
thank

評分次數

• timmaxsing

thanks

評分次數

• timmaxsing

3 V% |7 [" }4 h) i2 V6 ]公仔箱論壇係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。, Z; D1 \. _4 {) u3 L" q
29406375.39.217.77:8898. t: D( U2 `+ ~- J8 Q
leekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
公仔箱論壇8 G. x9 E, X1 G: C

# a" O) ]! Q& B; ]公仔箱論壇佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!