返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n& \+ w' M  K( a
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
8 x4 ~) r  |' I- P" _" k! f+ x9 Q6 Rtvb now,tvbnow,bttvb 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...5.39.217.77:8898& U! @. t# _1 H' g( @  S
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
5.39.217.77:8898! D, u, X3 F( J4 A4 X/ |$ q. @
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂公仔箱論壇3 X; v3 }+ B7 Y: L) @& Z8 q3 \% c
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
1 h1 l* {' c, J& w! x
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......tvb now,tvbnow,bttvb! S/ P# ]: U  p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
8 }. S9 ]/ G* `1 i3 l1 }6 T# htvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
7 ^# v% T+ e$ m+ e' K# U5.39.217.77:8898
8 G+ B, G& ^) W8 _* Wtvb now,tvbnow,bttvb自食其果
- p5 g' A( Q3 u0 f" ?! w' [0 x) tmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
  Y$ P- g: X; y* o
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
  h* [5 I; ]9 j! [- i. D1 h+ f. |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* r5 _' G$ s0 C+ a& _9 G4 d
自食其果5.39.217.77:8898; O# k# @% o+ U% T/ H
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
! A6 v% h; U, y7 [公仔箱論壇係呀,自食其果,好有教育意義架...../ O) M6 F" `3 @. G5 q
5.39.217.77:88983 E; I9 g8 Q' I: U

7 S: n+ O- t/ e% k/ [  stvb now,tvbnow,bttvb
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
% w0 h6 c5 H* H$ I/ m$ Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
, a3 ~) j1 z4 d1 t9 k養不教,父之過。慈母多敗兒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z0 r3 z  t' ~5 X; P+ @/ y$ u
養不教,父之過。慈母多敗兒 tvb now,tvbnow,bttvb6 X3 V# V9 o+ C1 a* W0 w: w
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
公仔箱論壇: x; `' Y6 n4 f0 g4 ~5 b
tvb now,tvbnow,bttvb3 |: }' Q) n4 j9 m
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
7 z5 c/ Q  J3 R. A. T. Z+ {4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
5.39.217.77:8898# {" \: c0 a0 z- T7 t. Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ r9 p( ^# p" Q0 D: j. v% d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o$ I+ A( K: `2 n6 B9 X: X5 h
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
" c2 ~0 [$ z# w8 y4 m& j可以# Y% h" E& f/ \1 y- N6 N; M( R& ]+ i

! _, G6 X4 T( M7 ?) v3 J公仔箱論壇(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇  u# _% C9 |) h9 J
唔會
  ~( a5 C- v" E% l. d, Z公仔箱論壇7 Q* _2 I1 x/ m% Z* P) U+ D: a/ x
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
! D+ a8 u, }6 s( ~! L結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
) A/ T. W9 Q- q9 S4 g7 c可以! Y, ]8 h  v( [7 _2 v, b* q+ K( i

& B* D  |! M; b3 y  X" K0 Z8 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [" D; i  J0 T, \1 e8 }. P3 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e' L& _' o8 t; l. v# Q
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `5.39.217.77:8898! `1 ]/ M4 f+ s/ u- I) Z
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _公仔箱論壇- |0 f( a/ g. k- p
成為情侶, W3 M6 H* [! k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A+ r. `) a% k+ o1 N2 R. t6 ~
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
4 u2 l# E5 @% g8 Gtvb now,tvbnow,bttvb
5.39.217.77:8898/ O, D- @' j: `

4 m9 {5 {; _* W" \1 C6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2960282. U2 j+ V) ]# [( e6 r" x
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
1 [2 J. F$ v: y1 r0 utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
& z, _. Z+ J/ G+ h: \' R9 ]7 J

4 w5 o% r7 o) J' M5.39.217.77:8898咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
  g/ z7 X/ F3 U8 t/ c. I# `6 i3 U' o公仔箱論壇: f, |9 @8 `0 M. B' @  W" a5 [
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?