返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。) ^- s: \% G, O- T" o0 p0 v* E6 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇. G8 B0 f7 e7 k% r5 e
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。5.39.217.77:8898" A7 ?+ K" K. v
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
1 n! b% Y- i) g3 P6 E5 i公仔箱論壇, Y* t+ F: q% z2 u( u
lam lam 多謝晒tvb now,tvbnow,bttvb  n$ j; ]& T9 a) i" M

: e8 |& m! ]7 K# vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ P( y- n0 {/ j, ]
哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。( o. r) x8 _5 ?- j& f, M5 P
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
% G( x5 I9 A' F3 s5 U  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Thank you!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 D' g7 ^0 C; f# L  w2 ~5 L
杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。
/ E/ r+ o: e$ Z9 m* I6 ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
6 M3 d) ?' r! ~4 ]1 _0 b* l' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝樓主Lee sir
公仔箱論壇+ W1 M$ K% |  k5 a

3 P1 J2 c& Y! j5 N5 \9 X. llam lam 多謝晒4 j; Z7 F0 d& J# _- s' H- Y( T3 q
5.39.217.77:8898& s, B$ ?% [  Y
但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇$ p% N7 G' }) q% k% ~
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
4 L4 l5 K6 D5 `2 o7 r  btvb now,tvbnow,bttvb唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...tvb now,tvbnow,bttvb: p/ d0 w; D6 K$ p, t
mnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
) E6 I, w4 p  f& `3 R+ l# \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.77:88986 u0 r9 ]- ]0 G0 F
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 5.39.217.77:8898; H( N4 Y! S$ y: {; X$ M; }; N9 C
, d+ y  t  A; g% |7 m; ^- B2 d, g& U
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
0 |8 S8 ~9 b: U! b8 O, s5 w) x5.39.217.77:8898公仔箱論壇: u' g0 Z/ g: }6 X5 R3 B0 g+ |
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 7 X1 X0 L' _3 f0 l( W9 G; h1 s

' s3 y" g3 s0 X+ V" f咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
& h  |$ N! ~  I- d/ U: K大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
& {. m2 L+ P' q$ j# {$ j5 ?9 n1 `/ S大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:34 PM 編輯 5.39.217.77:8898  t* E* ?3 V& o4 ^

1 F# t) }2 d: G. G9 A/ V# G- h" ?tvb now,tvbnow,bttvb
* C- Z3 c+ b! l  h& I# b' c
& F# c! ~8 e, B# F
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 5.39.217.77:88983 h/ p) b& @- C4 D3 p6 J
tvb now,tvbnow,bttvb' @8 r. ~: ~7 v3 z
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?5.39.217.77:8898( C  v5 A9 w. k: S6 `* m' g# H5 T7 p
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
5.39.217.77:8898* ~+ p( T7 J1 ~5 v
哈哈,冇得出番嚟架啦。
, W6 I$ R/ G" I& E0 m' Otvb now,tvbnow,bttvbBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無... 7 I, @0 _# z6 z0 y# ]5 t! [
繼宗有吊帶... 繼祖無
1 x3 d' k% L6 v% Y, k! H) F: `
9 Y. w  u2 i7 K6 g- o
繼祖有著背心.. 繼宗無...
* ]2 ]9 p' f7 I. M+ [- u5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繼宗有吊帶... 繼祖無
- C% F" c3 A+ L  [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 w; }& ^' w* |% r5 Q; J
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
* o% f1 c3 e' U! g% |, z繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
% J7 e* B2 V2 v# e, W8 X0 x
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
+ B8 `3 o  W- i: `0 I! Y* C1 eleekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
5.39.217.77:8898# k4 d; u' u) d7 L8 E! g

: V! _* w/ \9 h& u0 \. [tvb now,tvbnow,bttvb多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。6 Z7 Z* U9 }8 Z. o& k% `
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
/ I7 w4 y) D- X& M: w$ S% Bccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
* `/ L+ r- w5 `7 T公仔箱論壇啱啱啱,請收獎金吖。