返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱8 e% L, {4 e  \. S- T9 R2 p. S4 Y
公仔箱論壇: w0 r: _+ z+ C: s* `7 v! N, T

9 y" r0 S' D- k; Y, E反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
8 i' z4 n' A- X2 G' t公仔箱論壇
- v# i# v, L$ U; S$ v0 y公仔箱論壇
# @/ k8 s0 K# e. c9 V( m  U5.39.217.77:8898反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
  [) s) V8 a& ?  u5.39.217.77:8898mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
/ {4 B1 o/ F; N/ v% ], pmnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
( @( ~# C  m- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
4 {$ W" R" P' E! w, h+ B" l公仔箱論壇哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h' W" n9 q" a/ ^# K! V
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。tvb now,tvbnow,bttvb! c5 [) T6 F! ^, h0 a" ~" W
公仔箱論壇7 a( c& g0 H. T3 `& Y& U$ e

( D4 R3 Y/ g- ^0 _0 a! I, t
4 \$ @5 ~3 `& i7 _公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇5.39.217.77:8898% \) P1 P! ^  \6 @
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇tvb now,tvbnow,bttvb7 P) @/ c+ z3 d$ J) c9 P* T. C
將來無聊可能會看tvb now,tvbnow,bttvb1 Y( q0 J. X: m, R$ v
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
, T6 w3 f+ a: e3 i0 \1 [
7 O7 B1 @6 f) j0 s' @' [& h* r+ u有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
; C3 I$ L. o0 l: e
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。tvb now,tvbnow,bttvb9 X) C2 x4 Q. f; W
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
1 |; G2 j$ Q8 c6 Jtvb now,tvbnow,bttvb
- R8 W7 V. F! F- ^( [) H29342173 E1 @1 b3 f) @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k* y, Y6 b8 t! B% z
29342185.39.217.77:8898! ^8 L& h3 a, V- X
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?1 |5 a6 A+ w0 q
8 T5 Z# _- M, h3 X) e
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
8 Y: K( v& @3 e8 Z" n公仔箱論壇公仔箱論壇4 E/ }5 \/ g7 [3 _
3 j2 I  }: z: Q4 q8 |公仔箱論壇
  v; p/ [# {! i- @0 |% @. G公仔箱論壇有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛公仔箱論壇* s& E" [1 t' V) m9 z) X7 V2 o
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
" C" x. @, A# L- m! O/ X

, f# Z+ T+ ~/ U6 h+ ~9 j丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件