返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...2 b4 w% q# U" a7 Q5 ?& t* k; }; t
大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
4 v% s6 u+ `, ~: _  c公仔箱論壇我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!
' V7 s7 \. B% h# A+ w9 M3 Rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 m! c$ B. e7 I
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...5.39.217.77:8898  w! y3 C7 d* n
Pedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
1 Q9 E3 X0 n/ [( o* J* W( b' V+ j! J. {" G
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
5.39.217.77:88988 v# W, m- y: `8 l! a: X
我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
& t  x8 g( g: A' ]& s, H5.39.217.77:8898leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^! f5 ?0 n/ N9 d' ~

* V! b, `2 H$ Z$ }, f+ Z公仔箱論壇都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D( O+ B2 e4 J' c

$ r. H! a: G2 p- h' b" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...6 T) I3 {' ^9 s0 w8 @
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
% V6 ^3 L/ n; G1 w, k2 c' E
唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
, K. u8 k* ]& I' v6 n' ^想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 C6 J" ?0 n: q; [! b2 r1 E+ s4 M1 P
唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
' j. ?5 G, i5 M想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?5.39.217.77:8898" f) @' x4 j/ r7 y/ K& L
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
7 D& y  N' L  Q; o4 B9 L3 Z
公仔箱論壇/ C# q: i2 R7 X( _4 R& h) V8 z
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
tvb now,tvbnow,bttvb6 \. k4 b) G* k) r
tvb now,tvbnow,bttvb: {6 {0 d: J1 d( U
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
/ h4 q" ]- S$ S( e' ~tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
9 J: C% P8 ?$ g, r, {
而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動
# s0 v; ^0 L- C0 x* ]; Mtvb now,tvbnow,bttvbM Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?
5 }* M1 B  @1 i- n5.39.217.77:8898     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕

7 e2 z1 x2 r; |* M4 @4 ~ 5.39.217.77:8898/ ?6 A3 j3 u' p& [' j/ p
5.39.217.77:88982 v" N& H; M# ], B0 }* I( y. c4 C
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 z4 t! c8 N; w
公仔箱論壇; g3 \  t+ k; e+ `8 g+ |  q
Pedestrian_A
8 C+ W4 @7 o& Z8 D, N! B7 ~0 j, Ptvb now,tvbnow,bttvbzzleezzTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! [0 b* q' X2 ^9 w  ^& d1 D
大文細佬% P8 b! \& p- p, v# [& m. j- v) V5 C
chy25
) h6 B4 I$ M* J% P公仔箱論壇mecaca
分享四位媽媽親子照:公仔箱論壇* R0 ]2 W$ n# t$ ^( b% Z( C* V
公仔箱論壇% r; |) P4 L" K  ?4 F

4 i1 [* ?5 @; S; ?7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架