返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...: w/ z* i  m7 l+ W' U4 }0 @
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  H; n8 J0 A' I2 Z7 {* c0 P
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 + o. H/ u9 w, i1 g! Y! S
tvb now,tvbnow,bttvb* R6 j+ C% }+ B7 M
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
7 f- T# w/ C8 M- Q; e7 y4 g大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
$ E, B9 t2 q+ J# {  |. A* d2 q公仔箱論壇
' Y3 y  u- v8 P& P: _  K1 B係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
6 a+ p! q6 I2 y* W# a  N
5.39.217.77:88986 H+ J5 f! ~( l7 Y/ T" b
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
9 M8 u! f4 i0 Y3 a! A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
6 r2 r0 J1 s. b3 Gtvb now,tvbnow,bttvb
. s: n) J% U- Q  r# l' LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
5 @( `2 E* K; b5 Y! q0 F0 T5.39.217.77:88982830332tvb now,tvbnow,bttvb/ r& X' O4 j: F$ f
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
9 r9 g8 h0 w' j+ |! b  J公仔箱論壇5 A+ N6 ], |+ N/ m* [2 k* s
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
( G8 l8 ]: U! N  M* v

4 |8 u2 v* A  u& J! G佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪公仔箱論壇+ _) p. ^; p, c9 z% A" G) f
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
5.39.217.77:88981 o6 @' O. L7 B* J- M
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告) x9 Q( O+ U4 X: {; Q
+ F0 Z  X3 n; V' C! n
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......1 i# b+ E2 }2 j0 t% `) k/ e% @
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
8 M' `6 N3 X9 Q7 ^" D! A0 c  R; I; p
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
% n3 I, |5 j0 m' E# z
% F! s5 r7 R4 V* g( Z5 p" d5.39.217.77:8898咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
/ b2 U# X8 k1 m1 i1 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
3 [) A8 ?2 Q5 u5 ~$ x1 k$ c9 R
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?- `$ Q0 h8 Y5 l6 I
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvb now,tvbnow,bttvb; L* y$ Q. f. m( v; u+ w8 X% {

3 h2 [* a4 o9 Y+ `" G6 W9 e7 l& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; G2 {3 ^. z* |8 |5.39.217.77:8898. E; M( s/ y: F* a/ j, E* l
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
tvb now,tvbnow,bttvb" r' ?4 q& u  b& G0 l/ h+ M
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
, y+ T: M: w9 o, e' B; xtvb now,tvbnow,bttvb玩時玩你小心啲喎。tvb now,tvbnow,bttvb6 r8 U& G0 n+ d
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, y. i4 y3 M3 N/ ]7 d# X

2 h6 s. ~( v$ z0 G) ]6 p9 p1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
% p  V& N  H2 q7 Z8 I大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
* G, M* Y  q* t8 M佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
3 T+ G3 R- p6 K( _' z% k* V5 G公仔箱論壇公仔箱論壇* H; d) d: k' r' `0 x8 ]  k
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
  k- d: m5 ~, L# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
  m. B& ?0 {1 ^3 o  M1 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
3 B. O' @! u/ e! c) @0 C, @+ S公仔箱論壇不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
# N4 D9 A# E  Z0 B