返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
" k- Z( K4 ^/ [( \: o: G# O1 B5.39.217.77:8898
7 D& P9 {" q! m. l6 T! }tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j# M" n' b: G
公仔箱論壇( \1 n; X! g3 W( q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, _' V7 Z8 D. V) |) ?* LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- L3 B, W1 K% Y: Y% ~, X係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
4 V4 G( w8 V7 {* o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
2 d  o& y5 d" p公仔箱論壇
6 |( c! K' m2 a# h「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
tvb now,tvbnow,bttvb/ S! ~, k* V) Q& Q$ |

8 [  R" P+ V2 y2 T9 z" o大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
3 k2 u. r! S9 ytvb now,tvbnow,bttvb& F3 Q! s6 O2 Y$ z* G
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
+ `. B* X& C4 @- A% u" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  v9 Q  W1 A/ g9 Y6 p# `& T( y至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Y3 b+ u' V6 {' e& L1 W
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [8 z- E" ]0 U" i- L  K. d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 W: B4 J2 g. E1 G
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
. p$ f+ k! a' E: G" O9 E
/ K1 D; `: [5 r1 |; d- m, C5.39.217.77:8898陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
, K# }  J  I  \8 d* a* W3 e" y* `大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
% N( J5 h& h' G0 H2 P" u4 r5 l- p咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 \2 x$ i8 }+ K. D3 i5 h3 N

( w4 ?( }, N  F$ l: z$ Q5 J7 r; c% C) B& X& l. a& u
真係有拳譜參考架。
$ a# |0 i. A; R
9 q6 u' Q* a( `( y「初鍊」! Y2 V3 ^) ^9 E) x  g
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
/ N5 o' }: ^6 q「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
+ E0 N. b- \  X+ C' y0 S" m5.39.217.77:8898282659628265982826597' O: W+ E! N# a! I
6 X, S0 n1 n8 `" i. `( o真係有拳譜參考架。% d% H6 F0 g) z
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
2 V, |! ^6 ~! F# l# v& D+ Xtvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
7 ?+ f) x* ^8 C1 o  g
; P8 j8 p; z$ H/ V; j* C- t# L2 ^公仔箱論壇
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
7 e! C8 G$ R: a公仔箱論壇出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
* g. U: i1 X: u( X; L公仔箱論壇2826645
3 ~  Z, i7 c! e, Ptvb now,tvbnow,bttvb2826644tvb now,tvbnow,bttvb4 m; u( O4 g7 I- X5 q# S
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Y3 U; V! x. w8 m% }
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
公仔箱論壇! \, t5 x9 H; v' f# O/ Q
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
% @& i7 N7 [4 _, w3 u4 I$ B公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb0 V+ N: B$ B" G- n# H
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
: w/ u. q; h5 V- ]; g7 P
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
% z2 Q( b* h8 }0 z: }, _; j有無放大鏡
. Z. |! L$ b1 x. gchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' K4 F- ~: D4 ?- |
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P# g9 s6 X0 Q0 M% d
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。. O% _/ L, m+ k) ]3 f
香香好可愛。