返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦. p8 i, X& h9 s7 u. x
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, K$ N. n! h3 G! c" ^/ ~

# I/ L( m& C$ i! B: l! M! w. i公仔箱論壇我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦) Z1 p( t- X1 Q  ^/ ?! e
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
7 n+ ]# h# X$ [8 S% H1 |tvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
: `% T. F) T. d; }8 A3 E2 m9 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 j. I) G2 A7 G& _& atvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」
+ _4 h9 r2 _' z5 o5 m3 u/ |+ Rtvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
0 G9 r0 M+ O# p  a' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
& r' w6 `" j4 K我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
5.39.217.77:8898+ N7 H# l' |3 v  n- R: C. U
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
/ d" Y5 a: {$ b: ?+ ?% wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 x% s0 H* z8 p
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v" B7 Y5 y% a' |- L# y/ \$ U0 L
. O8 |! S: o* N  O
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! i5 ]# o6 M1 v3 C6 K7 e
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
( a0 l5 D# t0 k2 S+ j. ptvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
+ u9 N- N( d0 @5 t2 R3 z5.39.217.77:8898: ~- u% o. y5 r: a! D. ?3 I
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
" L1 J: r8 V& J/ t' b* |公仔箱論壇
0 M5 |! g/ Y' s, T我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
tvb now,tvbnow,bttvb  Y- |% p7 e# D8 m
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 y  t0 V( z. g1 D1 ?9 |
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 g5 U" g1 M* s, y4 r+ Z

& z' h2 S, n% z9 A* p有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% H0 z( C2 p3 [$ Y. H1 J  o- V
5.39.217.77:8898  V( z7 N; i( n) x" [

( l9 r& E8 l) g: r3 eCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
, B7 u) m% g1 ]/ s# ^- }5.39.217.77:8898tvb now,tvbnow,bttvb( |7 }5 s3 J5 t; w3 H, y
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
9 b6 G: T: [$ }( ?8 S# k6 i( ptvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
公仔箱論壇' U6 _2 y: X4 Z3 f
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ c. k" B% S+ o( X& `  @  T5 O
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
+ o: H6 E/ _6 E" K; |% vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& V. f6 X) Y; Q5 w4 R% qtvb now,tvbnow,bttvb有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.tvb now,tvbnow,bttvb, e, W/ @* T" a
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
2 Y* q3 r! D3 x8 Z; ~7 S/ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l$ {- J: D5 @+ Z% L6 A
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
公仔箱論壇' d$ L7 ^! V  k; e! U8 S) H
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
. j; H; Q( G0 k8 E5 ]毕竟HK现在其实得一个免费台
7 C9 O- U( C3 Y$ utvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
公仔箱論壇, F  r- P2 r1 X' I( H

: s* I6 O1 `& f7 j" w0 }5 e2 Z' ^tvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
) M0 `" C' n; k

5 f# H$ q$ |, u& F, h. |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉
6 I$ w; f: c( Y3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ j: ~4 a: w( k. J, Z' s
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
9 N7 F7 c$ ?( d: b* G5 h6 H* ^7 Otvb now,tvbnow,bttvb基本上都保持水準嘅5.39.217.77:88985 m! b* E3 X# p4 c. b7 U
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口