返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏,
# H$ d5 w3 [+ ]维护这场景 给倒转事情
9 {# t9 D6 q' g8 A) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。容下了抨肇 若无人接应
6 \) A: P4 G6 _; Otvb now,tvbnow,bttvb背负这罪咎总得装点高兴6 }" X/ @9 P$ H/ Z$ x( n
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐公仔箱論壇7 k) J; C2 m! c! ]8 ~1 r
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
" t0 U5 h0 n/ X* W& M! K
蒙嘉慧似萱萱?tvb now,tvbnow,bttvb( h- o. \4 ~9 g9 \
如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊 5.39.217.77:88981 y1 J' I4 u! {  ~0 k+ \. r
b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
公仔箱論壇- ^  v6 q+ Z, \2 U- O
tvb now,tvbnow,bttvb7 t5 J/ D( h3 ]5 j. c" W) `
唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-9 11:49 AM 編輯 5.39.217.77:8898  u1 d/ \2 x' F1 B9 X  w
tvb now,tvbnow,bttvb. n. U5 [2 n) D, o
carson終於復活啦,
. n8 V  m# r8 M2 Rb1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; A; r. D, l5 q, x; l
不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 J+ r  W' A# n4 o
5.39.217.77:8898" a5 H. @2 M) k+ K' g: B" ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則1 v! V0 y5 k  [
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c! [6 @# _* Z- ^6 h* P
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。
4 V' v8 h; Z8 t, ~; G' tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

8 Q! A6 P7 g5 e  vtvb now,tvbnow,bttvb
) ^7 x3 L7 x/ r/ u 公仔箱論壇6 q( n( W) j/ {  j; J+ V3 X2 L$ w

9 J; M& Q% Z8 Dtvb now,tvbnow,bttvbCarson R.I.P.版本 2
3 b" O: j4 f7 j
敖SIR:
有正,安心上路。5.39.217.77:8898, G0 _( Z) U' z9 c6 l
負能量:Carson,一路好走。
7 X; N+ x  t; X& S, H( e公仔箱論壇Jessica:rest in peace, my love.tvb now,tvbnow,bttvb! r3 f4 q5 R/ P; |8 X) ]
有傑:大佬,rest in piece.% l! N% w7 C- ?, @* p
Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
( |( a( G6 c. h% I公仔箱論壇有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
% L( a" V* j6 S6 u; t& Y7 Otvb now,tvbnow,bttvbJessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. \  `5 _8 I- D) a4 T- m
公仔箱論壇3 y7 [( K! s9 ?& V
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 g0 }2 A2 r7 M6 _" x9 O) E2 k# H! ?
另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...
1 F3 }6 V" j+ b8 f/ e- d, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-4-9 05:33 PM 編輯 5.39.217.77:8898% B+ x5 S$ h7 |" Y/ J! B+ C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; N- r" h; t3 t: B% x$ ^

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

7 ~# F+ o4 M- `  X* ~' |tvb now,tvbnow,bttvb
( w" d# s2 w. @; b  P我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir : C% a) t# @8 R$ d
5.39.217.77:8898" k5 ~! M, `! W
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數