返回列表 回復 發帖
Ghost!!
本帖最後由 firemic 於 2014-6-16 11:01 PM 編輯 . Q& h( X; Q8 F# F; _: x
/ B  r/ h. T. p! l
; O# |' ?5 B' `; C  }
我會講WELCOME
) L; Q5 Y, [% W! C" _BlAckCaTinA 發表於 2014-5-31 02:09 AM
# R5 X( f- ^, e+ z
你要講Welcome哦多沙先夠專業9 j6 k  H: O5 V) u# L
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
唔錯喎!!!
...........
個樣普通到呢...好MK呀..
其實不錯~加油!!!
係咪你本人???
2 r. e8 d% h* w( s/ |8 c5.39.217.77:8898Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
' M3 Q" T: d% M7 J7 Q9 N$ T5.39.217.77:8898你在街上推到我?
留下了....足跡...((好大-0-
個樣普通到呢...好MK呀..
- B$ ^( W5 T. a8 t" Tsmartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
2 M4 F% F% z# Z' g" ^5.39.217.77:8898很熟的回復
Ghost!!
! l( x" v7 S4 l( P+ e5 @0 d" xLovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
" j' ?! N3 t9 v+ h5.39.217.77:8898惡夢嗎
tvb now,tvbnow,bttvb3 `9 P/ j7 T6 ^) ?" A5 W* k% A
你要講Welcome哦多沙先夠專業
" W$ ]. b7 t3 G" FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名tvb now,tvbnow,bttvb* t* _& [. V2 s% H; G3 O1 d' K1 o
firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
  ]6 B/ _4 z! J. C* Y2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦多沙不是爸爸嗎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 R, d: ^* p4 O# p9 e
不過我樣子太普通  \! {% k  f9 n0 b% F% C
平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
6 @+ f0 M" v8 w& VSicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
公仔箱論壇( y) j  u* ~$ \0 ~

7 G1 L- l' U9 v9 ]: B% f) B% g5.39.217.77:8898半年後回來了
4 z: O4 P8 X( V( Ltvb now,tvbnow,bttvb你說什麼局長
正常女仔一個,不過火也不失禮囉!
普通少女一名。。。